Nieuw: skiën met je laptop!

Je kunt nu ook skiën met je laptop! Want tussen 20-27 maart 2011 kun je in de Berghut werken én skiën tegelijk. Je werkt een aantal uur per dag en daarnaast geniet je van een fantastische afdaling in de zon of een winterwandeling. Je ontmoet ook nog eens veel andere inspirerende mensen, die je een stap verder kunnen brengen. Of je nu zzp’er bent of medewerker van een bedrijf: iedereen met laptop, ipad of blackberry enz. is welkom. Je kunt een week komen of een paar dagen. Je betaalt achteraf wat je deze week in de Berghut waard vond.

Je kunt met de auto komen, met de trein, of met het vliegtuig. Vraag ons gerust naar een prijsopgave voor de reis.

We verheugen ons enorm op deze inspirerende week, waar Esther Jacobs ook nog een dag aanwezig is. Zij begeleidt van 17-20 maart het Droomweekend: maak je dromen waar!

Wil je meer weten? Mail ons! deBerghut@gmail.com

 

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk