Nog krokusvakantie vieren in Rauris? Het kan!

Afgelopen dinsdag eten vriendinnetje Karianne en ik wat op een terras op de skipiste. Iemand tikt op mijn schouder: het lieve meisje uit Ibon zijn klas, Katja. Ze zit er met haar ouders en ik klets wat met haar op mijn beste Duits. En net word ik gebeld door haar moeder: ze hebben een gasthof en hebben nog 5 kamers vrij in verband met een annulering. Misschien kende ik nog mensen die er wilde verblijven? “Natuurlijk! Anders zet ik het wel even op ons blog.” Wat dapper dat ze gebeld heeft.

Dus: aanstaande krokusvakantie – van 19-26 februari – zijn er nog 5 kamers beschikbaar in hotel Wieshof in Rauris. Voor een week, maar ook voor een paar dagen, het kan allemaal. Met hele aardige eigenaren!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk