Winterseizoen in de Berghut geopend!

Al veel te lang geen blogbericht… Na 3,5 maand dicht zijn, is het weer even warmlopen met meteen een volle hut! De eerste week van het seizoen is spannend, intensief en bijzonder. Vol verwachting komen de eerste gasten aan. Hebben we overal aan gedacht? Staat alles klaar? Voor wat betreft de sneeuwcondities kon het aan het begin van de week niet beter: lekker veel sneeuw en zon!

Voor ons eigen gezin is het weer even een nieuw ritme vinden. Het nieuwe team wordt ingewerkt, dus het zijn extra lange dagen. Karen en Maarten gaan er vol tegenaan! Super. Er wordt ook flink gebruik gemaakt Lisa haar hulp voor de kinderopvang voor de kleine gasten. Deze week ook twee keer ‘s avonds.

Deze week hebben we een hele relaxte, dankbare en ongedwongen groep gasten. En we horen binnenkort of we geslaagd zijn voor de eerste week 🙂


de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk