We geven een SingleMidweek in de Berghut kado!

Van 31 januari tot 4 februari a.s. organiseren we samen met SingleMindz in de Berghut een ongedwongen en warme midweek voor singles en alleengaanden van rond de 40 of ouder. En tot woensdag 8 december maak je kans  dit weekend kado te krijgen!  Wil je meedingen [of misschien ken je iemand]? Mail Gonnie Joosten van SingleMindz: info@SingleMindz.com

Ben je ‘alleen’ en wil je samen met anderen de sneeuw beleven? Wil je een midweek vol inspiratie, inspirerende ontmoetingen en buiten zijn? Vijf dagen waarin je kunt genieten van een afwisseling tussen stil staan bij ontmoeten en contact maken en actief kunt deelnemen aan allerlei buitenactiviteiten? SingleMindz en de Berghut [in Oostenrijk] nodigen je uit om samen met andere singles een midweek ongedwongen te komen genieten, ontmoeten en beleven.

Wat kun je allemaal doen?
Een goed gesprek hebben onder het genot van glühwein, sneeuwschoenwandelen bij maanlicht, skiën, inspiratie opdoen en stilstaan bij liefdevol leven, mensen leren kennen, langlaufen, ijsklimmen, paragliden, een arresleetocht met paarden maken. Allemaal in een sfeervolle setting van de Berghut, met lekker eten en fijne kamers.

Wil je meer weten? Of wil je je opgeven? Lees hier verder!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk