Gezocht: vrouwen met ballen!

Ik heb altijd ruzie met systemen, zo ook met ons nieuwsbriefsysteem. Ondanks tig keer testen, werkte de link naar ons persbericht in de laatste nieuwsbrief niet. Een persbericht dat we hebben gemaakt over de leuke Berghut weken, komende winter. Daarom bij deze nog een keer het persbericht!

Gespot voor jou: de Berghut
De perfecte plek voor vrouwen met ballen

Rauris, Oostenrijk – Ben jij iemand die altijd tien ballen in de lucht houdt? Wil jij een goede moeder, aantrekkelijke partner, ideale dochter, attente vriendin, lieve zus, daadkrachtige onderneemster, ideale werknemer en gewoon jezelf zijn? Dan ben je deze winter op je plek in de Berghut in Oostenrijk! Tijdens de bijzondere WinterWeken kun je met al je ‘ikken’ terecht. Wat denk je van een No-Kids Week, een Droomweekend, een inspirerend weekend voor onderneemsters, een ‘Werkplek in de Bergen’-week en een Jonge Gezinnenweek.

  • Een paar dagen relaxen in de sneeuw met je partner, moeder, zus of vriendin? Kom begin februari naar de No-Kids Week of half januari naar het Lange No-Kids Weekend.
  • Wil jij je droom te realiseren? Kom half maart naar het Droomweekend met Esther Jacobs. Ester schreef het boek ‘Wat is jouw droom’, deed mee aan Expeditie Robinson en is oprichtster van Coins for Care.
  • Aansluitend op het Droomweekend is er de Werkplek in de Bergen-week: werken en skiën gaan perfect samen!
  • Ben je zelfstandig onderneemster en wil je je doelen voor 2011 scherp krijgen? Dan is het Samen aan de Top-weekend in januari dé manier om daar tijd voor te maken, samen met internetonderneemster Vivienne Westerhoud, van onder andere Haar Eigen Zaak! en mamas.nl.
  • Heb je kleine kinderen en wil je genieten van bergen, sneeuw en tijd voor jezelf? Dan is de Jonge Gezinnenweek [met kinderopvang] geknipt voor jou/jullie!

Kijk voor alle bijzondere WinterWeken op deBerghut.com.

Berghut mét comfort
De Berghut is een comfortabele variant op de traditionele berghutten hoog in de bergen. Het is een berghut in een nieuw jasje, met een ongedwongen sfeer. Alle bedden zijn zelfgemaakt van hout, je krijgt echte huttesloffen en je kunt zelf je favoriete drankje pakken in de koelkast van de gezellige stube. Daarnaast vind je in de Berghut een echte Matratzenlager: een uniek 6-persoons houten bed. Deze sfeervolle plek in de bergen vind je in het pittoreske, kleinschalige Rauris in Oostenrijk, met een overzichtelijk skigebied en fantastische andere sneeuwexperiences!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk