BerghutWinterWeken: no kids-week [5-12 februari 2011]

Win een winterweek Berghut!
Wie gun jij een week onthaasten en gezelligheid in de sneeuw [voor 2 personen] tijdens de no-kids week van 5-12 februari*? Mail ons tot vrijdag 5 november 17.00 uur met de titel ‘Welverdiende WinterWeek Berghut’ met een mooie toelichting [deberghut@gmail.com]. Vrijdagavond 20.30 uur maken we de winnaar via Twitter bekend!

Veel Berghutweken bestaan tot nu toe uit familieweken: Kinderen zijn meer dan welkom in de Berghut. Daarom leek het ons een goed idee om in de winter ook een ‘no kids’-week te organiseren! Voor als je er even samen – zonder kids – tussenuit wilt. Of als je geen kids hebt en lekker een week van de sneeuw wilt genieten, alleen of met iemand anders of een groep.Geniet van de rust, de gezelligheid, lekker eten en de sneeuw!

Het skigebied van Rauris is de calimero tussen Zell am See/Kaprun en het Gasteinertal [overigens binnen 30 minuten te bereiken]. Maar dat maakt het dal ook zo pittoresk en authentiek! Naast skiën en boarden kun je er fantastisch wandelen, wandelen, rodelen, sneeuwschoenwandelen, toerskiën, off-piste tochten maken met een gids, ijsklimmen en paragliden, noem maar op!

Kosten?
Je betaalt voor een week 299 euro per persoon voor 7 nachten met ontbijt, 5x avondeten en toeristenbelasting, op basis van een kamer met twee personen.

Meer weten? Kijk even op deBerghut.com of mail ons [Hans & Nel] op: deberghut@gmail.com
*De te winnen BerghutWinterWeekprijs is inclusief 7 overnachtingen op een van onze huttekamers, 7x lekker stevig ontbijt, 5x Berghutavondeten en een flesje wijn!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk