BerghutWinterWeken: Werkplek in de Bergen-week [20-26 maart]

Het Nieuwe Werken is helemaal van nu: tijd- en plaatsongebonden je werk doen. En als je niet aan tijd en plaats gebonden bent, waarom werk je dan niet ook eens een weekje in de bergen? Pak je kleren en je laptop in en ga naar de sneeuw. Doe je werk in de Berghut, leer nieuwe mensen kennen, geniet van de sneeuw en get inspired!

Wij – Hans & Nel van de Berghut [Oostenrijk] – nodigen je graag voor deze eerste Werkplek in de Bergen-week uit. Wij zorgen lekker eten, een fijne kamer, draadloos netwerk, leuke activiteiten waar je aan deel kunt nemen en een fantastische setting om te werken. Je kunt in de naaste omgeving van de Berghut heerlijk wandelen, skiën/boarden, sneeuwschoenwandelen, toerskiën, paragliden en van de natuur genieten.

Dit is jouw uitzicht vanuit de Stube [misschien met iets minder sneeuw]:


Jij kunt je werk doen, leuke mensen ontmoeten en volop van de sneeuw genieten. Je betaalt er bij vertrek voor wat je het zelf waard vond.

Wil je meer info en/of wil je je opgeven? Kijk op Mindz.com.

En heb je vragen: we horen het graag!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk