BerghutWinterWeken: SingleMindz SnowInspirience [31 januari-4 februari 2011]

Al een tijd heb ik de wens om mensen in de Berghut bij elkaar te brengen die graag op wintersport willen, maar niet alleen. De Berghut is namelijk een perfecte plek om op een ongedwongen manier mensen te leren kennen en een goed gesprek te hebben. Maar dan echt een goed gesprek.

Afgelopen zomer ontmoet ik Gonnie Joosten. Een enthousiaste vrouw met het idee om een netwerk van mensen te creëren. Uitgangspunt is:  iedereen is uniek en alleen en contact maken en ontmoeten zijn de basis van alle relaties tussen mensen. Samen leuke dingen ondernemen en ervaren is daarvoor een mooie setting. En samen de sneeuw beleven is zo’n setting. Het idee van de SingleMindz SnowInspirience is geboren!

Dus: Ben je alleen en wil je samen met anderen de sneeuw beleven? Wil je een midweek vol inspiratie, inspirerende ontmoetingen en buiten zijn? Vijf dagen waarin je kunt genieten van een afwisseling tussen stil staan bij ontmoeten en contact maken en actief kunt deelnemen aan allerlei buitenactiviteiten? SingleMindz en de Berghut [in Oostenrijk] nodigen je uit om samen met andere singles een midweek ongedwongen te komen genieten, ontmoeten en beleven.

Wat kun je allemaal doen?
Een goed gesprek hebben onder het genot van glühwein, sneeuwschoenwandelen bij maanlicht, skiën, inspiratie opdoen en stilstaan bij liefdevol leven, mensen leren kennen, langlaufen, ijsklimmen, paragliden, een arresleetocht met paarden maken. Allemaal in een sfeervolle setting van de Berghut, met lekker eten en fijne kamers.

Wil je meer weten? Lees hier verder!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk