BerghutWinterWeek: Samen aan de Top-weekend voor onderneemsters [20-23 januari]

Ik heb ontzettend veel bewondering voor Vivienne. Ik ontmoet haar ongeveer 5 jaar geleden op één van de bijeenkomsten die ik voor de PassiePraktijk organiseer. Wat een powermens! En een echte doener. Ze begint met internetondernemen als ze kinderen krijgt. De beperkte mogelijkheden om werk met kinderen goed te combineren inspireert haar in 2004 mamas.nl te starten, de eerste internetcommunity voor moeders, die niet over opvoeden gaat, maar over de balans in werk en privé.

In 2005 start ze het netwerk voor vrouwelijke ondernemers haareigenzaak.nl en in 2006 9tot3.nl een vacaturebank voor flexibele banen binnen schooltijden en/of deels vanuit huis. Inmiddels heeft ze ook de website mamashopt.nl en ze roept in 2010 Stichting Mamaboom!* in het leven.

Het mooie is dat het idee voor stichting Mamaboom concreet wordt als Vivienne afgelopen februari in de Berghut verblijft. En het ook de start voor het idee van het organiseren van een weekend in de Berghut: komende winter organiseren we het Samen aan de Top-weekend in de sneeuw voor vrouwelijke onderneemsters!

Dus:
Ben jij onderneemster?
Wil je nog meer in je kracht komen?
Wil je de rust om je doelen voor 2011 helder te formuleren en daar acties aan verbinden?

Dan is dit jouw kans! Bereik de top met rasonderneemster Vivienne Westerhoud: ga in het weekend van 20-23 januari 2011 mee met  Haar eigen Zaak! naar de Berghut in Oostenrijk!


Wat wil jij?
In Nederland race je maar door. Je neemt eigenlijk nooit echt de tijd om na te denken over wat jij nu echt wilt. Waar wil jij met je bedrijf naartoe in 2011? In alle rust kun jij daarmee bezig zijn in de Berghut in de bergen van Oostenrijk. Door middel van een effectief workshopprogramma in combinatie met sportieve bergbeleving, kom jij tot jouw eigen antwoord. In rust en ruimte, vanuit je kern.

Het programma
Naast verschillende workshops om je doelen voor de toekomst uit te zetten en daaraan relevante acties te verbinden, zal zich een hechte intervisiegroep vormen. Op een besloten gedeelte van de website van Haar eigen Zaak! kun je met je eigen groep in een veilige omgeving elkaar ook na dit weekeind scherp houden. En vragen stellen. Duidelijk zijn over wat jij nodig hebt en geven wat jij geven kunt. Daarnaast beleef je verschillende fanstastische kanten van de wintersport. Samen naar de top met je onderneming!

Na het Samen aan de Top-weekend:

  • Heb je je ondernemersdoelen voor 2011 scherp.
  • Heb je concrete acties verbonden aan je doelen.
  • Heb je ook anderen geholpen met het opstellen van hun doelen.
  • Heb je een nieuw netwerk van mensen die over jouw zullen gaan vertellen en waar je met je vragen terecht kunt.
  • Heb je een eigen intervisiegroep waarmee je in een vertrouwde omgeving regelmatig de voortgang van je doelen evalueert.
  • Heb je nieuwe energie en inspiratie opgedaan.
  • En heb je een onvergetelijk weekend gehad in de sneeuw!

Het Samen aan de Top-weekend is er ook voor niet-leden van Haar eigen Zaak!
Wil je meer weten? Kijk dan hier!

*Stichting Mamaboom! wil vrouwen en kinderen over de hele wereld van ‘Noord’ tot ‘Zuid’ met elkaar verbinden door ontmoeting. Deze ontmoeting -‘up-close and personal’- van zowel donateurs, vrijwilligers als ondernemende vrouwen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika, leggen wij vast in film, foto en tekst. Door het in beeld brengen van deze ontmoetingen ontwikkelen wij een platform waarmee we fondsen kunnen werven om vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden te ondersteunen. Bij het opstarten van hun onderneming of door scholing voor die vrouwen en hun kinderen.
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk