BerghutWinterWeken: Droomweekend in de sneeuw met Esther Jacobs! [17-20 maart 2011]

Op een of andere manier volg ik haar al van de zijlijn vanaf het moment dat ze de guldeninzamelactie ‘Coins for Care’ initieerde. Ik heb ook haar bloed, zweet en tranen gezien in mijn destijds favoriete tv-programma Expeditie Robinson en nodigde haar in 2005 uit als spreekster voor één van mijn PassiEvent [van mijn PassiePraktijk]. Mijn best bezochte event ooit! En ze kwam op een van mijn eerste PassieWorkshops. Inmiddels coacht ze mensen die hun hart willen volgen en geeft de workshops. Daarnaast is ze een fantastisch spreektster en schrijft ze boeken, vanuit Amsterdam en Curacau.

Esther Jacobs is een doener in hart en nieren. En na haar succesvolle boek Wat is jouw excuus, komt vanaag haar boek Wat is jouw droom uit. Een boek dat je inspireert om je dromen te realiseren en je hart te volgen! Ook de Berghut wordt in het boek genoemd.


En dat is niet het enige: we gaan komende winter een samenwerking aan. En daarmee komt ook één van mijn dromen in zicht: een Droomweekend in de Berghut organiseren! Iedereen die het boek leest en een foto van zichzelf met het boek naar Esther mailt, krijgt heel veel extra inspiratie aangereikt – zoals gratis boeken en -ebooks – en maakt bovendien kans op één van de twee GRATIS plaatsen tijdens het Droomweekend!


Het Droomweekend in de sneeuw vindt plaats van 17-20 maart 2011 en natuurlijk is ook Esther Jacobs daarbij, die je tijdens verschillende momenten in het weekend voorziet van handvatten en de nodige inspiratie om je wens te vervullen. Daarnaast kun je genieten van de bergen, de sneeuw en als het moois wat deze bij de Berghut bieden.

Wil je meer weten? Kijk op de website van Mindz.com, een sociaal netwerk voor het delen van kennis en inspiratie. Je kunt je ook via deze site opgeven.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk