BerghutWinterWeken 2011: gezinnen

Het is hier de afgelopen dagen overdag nog 20 graden geweest, maar achter onze beeldschermen bereiden we ons al driftig voor op de BerghutWinterWeken 2011! De komende 3 weken lichten we in een blogbericht met toch wel een beetje trots elke keer een ‘special week’ toe. En op de homepage van de Berghut komt elke keer een onderdeel van nieuwe BerghutWinterWeekplanning tevoorschijn.

Familieweken in de schoolvakanties
Schoolvakanties vallen komende winter gunstig voor ons: er zijn maarliefst 6 vakantieweken, verspreid over het hele land:
kerst: van 18 december 2011 tot 9 januari 2011
– krokus/carnaval: van 19 febuari t0t 12 maart 2011
In enkele van deze schoolvakantieweken hebben we nog maar een paar kamers beschikbaar, dus weet er snel bij als je met de kids naar de Berghut wilt komen voor veel winterplezier!

Jonge gezinnen-week: 12-19 febuari 2011
Heb je kids en ben je nog niet gebonden aan schoolvakanties? Dan hebben we een week in de Berghut helemaal gericht op dreumessen, peuters en kleuters! De eerste gezinnen hebben zich al gemeld voor de week van 12-19 februari.

En: in zowel de schookvakantieweken en de jonge gezinnenweek hebben we kinderopvang in de Berghut. Het eten is een feest en dan hebben we het nog niet eens over de speeltuimte en wintertuin met sneeuwglijbaan… Kijk voor meer info over de Berghut en het skigebied op deBerghut.com.

Coming soon…
Aankomende donderdag ga ik naar de boekpresentatie van Esther Jacobs haar nieuwe boek Wat is jouw droom? In haar boek noemt Esther ook de Berghut! En samen met haar verzorgen we in maart een Droomweekend! Daarover donderdag meer op dit blog…

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk