Herinneringen aan de eerste Berghutzomer!

Net als van de winter, wilden we ook een impressie van de eerste Berghutzomer maken. En wie kunnen dat beter laten zien dan de gasten zelf?! We hebben zoveel leuke foto’s ontvangen: we moesten een keuze maken… Het filmpje wordt ‘begeleid’ door Frank met het Berghutlied dat hij deze zomer is gaan zingen tijden het kampvuur. Een echte meezinger!

Wij gaan half december weer open en de beginnen we uitgerust en wel aan een zonnige, sneeuwrijke en inspirerende winter. Wij gaan even op adem komen, het huis nog mooier maken, ideeën verder uitwerken en genieten van de bergen en van elkaar. Onze ervaringen en avonturen kun je uiteraard op dit blog blijven volgen.

Bedankt allemaal voor de mooie zomer!!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6MlXWr0jEao&fs=1&hl=nl_NL]

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk