Met één been in de winter

De zomervakantie is nog niet voorbij en toch staan we met 1 been alweer in de winter.

Achter de schermen bereiden we het winterprogramma voor. Naast de weken voor veelal gezinnen mét kinderopvang, plannen we ook weekenden en midweken voor bedrijven en groepen, inspiratieweekenden, no-kids weken en speciale weken waarin je de wintersport in brede zin kunt beleven. Binnenkort hierover meer!

Daarnaast gaan we schrijven voor het blog van snowplaza.nl, over trends in wintersportactiviteiten en met kinderen naar de sneeuw. Het eerste bericht is in de maak. Deze berichten plaatsen we ook door op ons blog.

En de aanvragen voor de winter druppelen weer lekker binnen. Vandaag een boeking voor onze bijzondere Matratzenlager. In de mail waarin de familie schrijft dat ze graag boeken, zeggen ze ook het volgende:

“We hebben erg getwijfeld of het skigebied van Rauris voor ons groot genoeg is -we zijn jarenlang naar een groot skigebied in Frankrijk geweest-, maar de gehele setting rondom de Berghut en jullie presentatie daarvan heeft ons overgehaald om de wintersport anders te gaan beleven.”

En dat is nou precies wat we voor ogen hebben!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk