Familiefun!

We hebben deze drukke zomer niet heel veel tijd om op pad te gaan als gezinnetje. Maar als we even ruimte hebben, gaan we met de kids naar de beek of een tochtje maken op de familiefiets. De meeste toeristen rijden een rondje dorp op de pretfiets, maar het is echt veel leuker om het dal in te trekken.

Twee weken geleden zijn we naar het Seidlwinkeltal gefietst, een lieflijk zijdal. Nog net niet helemaal naar Weixen, maar dat zou een mooie rustplek zijn. Want inspannend is het! En omdat we kids het ook zo leuk vinden, zijn we gister weer op pad gegaan. Richting het ‘eind van het dal’ loopt parallel aan de doorgaande weg een fiets- en wandelpad, waarvan we delen al eens hebben gelopen, maar het begin nog niet kennen.

Een schitterend stuk! Ook mooi voor een winterwandeling. We vinden het punt met het kerkje een mooie ‘eindbestemming’ van onze klim en genieten van het uitzicht.

En dan zetten we de afdeling in. Een beetje spannend wel, vindt Ibon. Maar het kan Tobi niet hard genoeg gaan!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk