Startschot voor de 1e Berghutzomer!

Morgen, 4 juli, komen de eerste gasten voor de zomer. Onze eerste zomer met gasten in de Berghut! We hebben er keihard aan gewerkt om de Berghut voor de zomer zo te krijgen zoals het nu is, met een terras voor zelfgemaakte houten meubels, grote zandbak, schommel & glijbaan.

En toch hebben we ‘t gevoel dat het altijd beter kan. We hebben nog veel plannen met en wensen voor de Berghut. Vrienden Dick en Caroline die hier onlangs waren, zeiden bij hun vertrek: “Natuurlijk kan het altijd beter en nog mooier. Jullie hebben echt al zoveel te bieden. Dat is gewoon fantastisch.”

We hopen dat onze gasten er net zo over denken. Er komen er deze zomer hartstikke veel en we vinden het heel bijzonder dat ze hun zomervakantie bij ons willen doorbrengen. We doen er alles aan om er een supertijd tijd van te maken. Onze eerste zomerkok Avelien staat in de startblokken om heerlijke zomerse Berghutgerechten klaar te maken!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk