Terrasmeubels klaar!

We zijn bijna klaar voor de zomervakantie! Ook in de tuin begint alles steeds meer vorm te krijgen. Afgelopen week heeft Hans samen met drie brabostudenten, bekenden van Hans, onder andere een flinke slag gemaakt in houten tuinmeubels:
– een loungehoekbank voor het Berghutterras
– een bankje voor in de tuin
– een loungebank voor op ons privéterras
– een fantastische picknickbank voor op het gras

En we hebben een mooi houten hek gekregen als afscheiding tussen de Berghuttuin en ons privégedeelte, zodat we ook een ‘eigen tuin’ in de drukke zomermomenten.

De mannen hebben de Oostenrijksfeer helemaal te pakken! De tweede dag staan ze te schuren en schroeven met de jodelcd’s en ook de Oostenrijks hoeden komen er snel. En ze verlaten we Berghut ook nog met lederhosen en koeienbel. Fer, Loek en Jos: onwijs bedankt! Tot in november!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk