In juni boeken voor in de zomervakantie? Kinderen gratis!

De zomer komt eraan! En daarom hebben we een mooie aanbieding voor families die nog plannen hebben om deze zomervakantie naar de Berghut te komen.

Als je als gezin in de maand juni boekt voor in de zomervakantie 2010, dan overnachten de kinderen GRATIS*! Dat betekent dat een gezin al voor 476 euro een week in de Berghut verblijft, voor overnachting én ontbijt.

In de zomer bieden we vijf avonden per week avond avondeten aan, bij mooi weer natuurlijk op ons terras. Je kunt je ter plekke inschrijven voor de maaltijden, waaronder een BBQ.

Wil je meer weten? We hebben een speciale zomerbrochure voor gezinnen. Het gaat hard met de kamers, dus als je plannen hebt: wacht niet te lang…


*De aanbieding geldt op basis van een 4-persoonskamer [met tweepersoonsbed en stapelbed [met eventueel extra matras]. Voor een dubbele kamer geldt de actie +150 euro; voor de familiehuttekamer rekenen we er 100 euro bij. Daarnaast komt er nog 1,10 euro toeristenbelasting per nacht per persoon bij. Hier vind je foto’s van de kamers.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk