Fotoshoot voor ‘Berg und Spass’

Hans heeft zich afgelopen dagen volledig kunnen uitleven op fotograferen, één van zijn passies. Edwin, een Nederlander die ook in het Rauriserdal woont, start deze zomer zijn outdoorbedrijf in Rauris: Berg und Spass. Hij organiseert leuke activiteiten voor kinderen, begeleidt wandelingen en winterfun. En: Edwin brengt de familiefiets en de bergstep naar Rauris! Daar is natuurlijk mooi beeldmateriaal voor nodig. Dank je wel voor het figureren, Len! 🙂

Met de familiefiets kun je fantastische ritten door het dal maken. De kids vonden het fantastisch!

de familiefiets

En met de bergstep [‘downhillmonster’] kun je zo hard als je wilt de berg af steppen!  Voor de mannen kon het snel genoeg gaan. Kinderen vanaf een jaar of 8 kunnen onder begeleiding van papa en mama ook een rit maken.

bergstep 'downhillmonster'

Als slagroom op de taart mochten de kids heel even op het lieve paard van Esther zitten.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk