Volop voorbereidingen voor de zomervakantie

Met bekenden en minder bekenden voor een paar nachtjes tot een week hebben we een gezellige meivakantie gehad met mooie gesprekken! En het is fijn om vriendinnetje Wendy uitgebreid gesproken te hebben. Hans en ik hebben deze twee weken samen – zonder kok – gerund. We hebben onszelf weer overtroffen :-). Annemiek, succes met je mooie plannen!


Oma Ine en opa Loek zijn er ook een aantal dagen en passen na de meivakantie twee nachtjes op Ibon en Tobi. Wij grijpen deze gelegenheid aan om een paar dagen te cocoonen in de vakantiewoning van vriend Bastiaan, hoog in de bergen. Het is heerlijk! Buiten sneeuwt het voornamelijk, geen probleem. We hebben in tijden niet zoveel geslapen en kunnen er weer helemaal tegenaan. Bedankt, Ine, Loek en Bas!


We zitten weer vol energie om verdere voorbereidingen te treffen voor de zomervakantie. Wat staat er allemaal op het programma voor de zomer? Een greep uit de voorbereidingen:

  • Hans is druk bezig om een tweede set tafel met bank te maken voor op het zonneterras. Als de tijd het toestaat, maakt hij ook nog een tweede relaxhoekbank op het terras. We hebben inmiddels al een relaxhoekbank, tafel met bank en een relaxbank naast de zandbank.
  • De ‘houthoop’ naast de schuur is de afgelopen weken al flink geslonken. Voor de zomervakantie is deze helemaal weg 🙂
  • Ik ga aan de slag het maken van activiteitenkaartjes: wat kun je in zomer [en winter] in en om de Berghut doen? Onze gasten kunnen van ieder van deze activiteiten een kaartje meenemen, met beschrijving en route. Hans maakt in de hal een houten wand voor info met alles wat je rondom de Berghut kunt beleven!
  • Ook onze marketingactiviteiten gaan verder: er zijn nog meer gasten welkom!
  • Begin juni zijn we een aantal dagen in Nederland.
  • Natuurlijk krijgt ook ons Oostenrijkse chalet geraniums aan de balkon hangen. Hoeveel zullen we er nodig hebben….?
  • We hopen net voor de zomervakantie nog een vakantie in eigen huis te hebben met onze Nederlandse bergvrienden Dick, Caroline & kids.
  • Of ze er voor de zomervakantie zijn, weten we niet, maar: we krijgen kippetjes bij de Berghut.

Laat de zomer maar komen!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk