Vanaf nu: “picknicken” in de Stube mag!

In onze Stube staat een koelkast met drinken, dat je zelf kunt pakken en afstrepen. En we hebben een paar lekkernijen voor tussendoor op de kaart staan. Logischerwijs mogen gasten dan geen eigen etenswaren en drank mee naar de Stube nemen. Maar zoveel knabbeltussendoortjes verkopen we ook weer niet.

Nederlanders kennende nemen ze een flinke tas met eten mee op vakantie en knabbelen er lekker op los op de kamer. Maar die knabbelgezelligheid willen we nu juist in de gezamenlijke ruimte: in de Stube of buiten! Een interessant inzicht dat ons heeft doen besluiten dat onze gasten vanaf nu hun eigen ‘knabbels’ mogen weten in de Stube.

Hoe meer knabbelende mensen, hoe gezelliger! En om de gezelligheid draait het in de Berghut.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk