Kook- en speelplezier!

Hij is af! De zandbak, helemaal rechts van het terras. Hans heeft de bak van hetzelfde type planken gemaakt als waarmee in het huis de muren gepotdesdeld zijn. De zankbak is bijna 2,50 bij 2,50 meter, dus genoeg ruimte voor de kids! Ibon en Tobi vinden ‘m helemaal te gek. Ze vinden buiten spelen so wie so super. Ibon wil rond 9 uur ‘s morgens al naar buiten en dan staat ook Tobi als met zijn laarzen in zijn handen klaar.


Hans zijn volgende terrasproject is een hutteloungebank aan de andere kant van het terras, waar je lekker van het zonnetje kunt genieten of bijvoorbeeld een boekje kunt lezen.

En nog even, en we hebben geen kok meer nodig in de Berghut: Ibon maakt heerlijke soepen en sauzen! Een paar dagen geleden staat er uiensoep op het menu. Snij een ui, giet er warm water uit de thermosfles bij en smullen maar! Gister maakt Ibon leverpasteisaus, voor over de spagetti. Ibon vond het zelf alleen niet zo lekker… 😉 Ook Tobi heeft de keuken ontdekt!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk