Arjan en Irene verlaten de Berghut

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Voor onze gasten en ook voor mensen die samen met ons de Berghut runnen. En vandaag gingen Arjan en Irene.

Irene heeft veel mensen blij gemaakt met haar kookkunsten en heeft hen de mogelijkheid gegeven al dit lekkers ook thuis te maken [via haar kookblog].  Arjan heeft veel mooie dingen in het huis gemaakt en vooral ‘s avonds ondersteund bij ‘t reilen en zeilen in de Berghut.

Het seizoen loopt nog enkele weken door en we hebben ook nog wat gasten deze week en met pasen. We hebben besloten voor deze hoeveelheid gasten zelf te koken, leuk en spannend! We hebben ook veel zin om met ons gezinnetje samen te zijn. Irene wilde haar sabbaticalreis graag voortzetten.

Arjan & Irene, heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan het eerste succesvolle seizoen van de Berghut! Veel plezier met jullie plannen op Kreta en wat nog komen gaat. We wensen jullie alle goeds.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk