Een goed gevoel

Ze had al besloten om niet te komen, omdat ze alleen wilde komen en geen vervoer geregeld kon krijgen. Toch kwam Caroline afgelopen week naar de Berghut. Met haar vriend Stef, die eigenlijk al zijn geld nodig heeft voor zijn lang reis naar Afrika, heel binnenkort. Zo werd de Berghut de plek om nog even extra te genieten van elkaar.

We hebben mooie gesprekken gehad, confronterend en leerzaam, over dingen die ons bezighouden. Van Stef hebben Hans en ik beide een Tripje naar de Vrijheid gekregen. In korte tijd brengt Stef ons op plekken waar we normaal gesproken niet snel komen. Heel mooi. Genoeg denk- en ervaarstof voor de komende tijd als het wat rustiger is. En ik ga met Caroline kijken hoe we haar mooie feel good-site met feel goodies een plek kunnen geven in de Berghut.

Als ze vertrekken, krijgen we een dreamflyer: een soort lampion waarmee we onze droom in de lucht ‘op kunt laten’. En we krijgen een kaartje met een wens. Een wens die altijd op je van toepassing is. En inderdaad. We willen nog zo veel, maar we zijn ook heel blij met wat er nu al is!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk