Hoogtepunt

Hoe zou het zijn als er een gast in de Berghut komt, met zijn eigen vliegtuig en die ons meeneemt voor een vliegrit boven ons dal. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn…

Jeroen, die afgelopen week in de Berghut verblijft, doet ‘t! Hij is in twee dagen – het was slecht weer – vanuit Nederland naar Zell am See komen vliegen. Voor het eerst vliegen in de bergen, een bijzondere en spannende ervaring voor hem. Vliegen is altijd een droom van ‘m geweest. Tien jaar geleden heeft hij vliegles genomen en onlangs heeft zij zijn eigen vliegtuig gekocht. Hij droomt ervan om ook nog eens naar Zuid-Africa of Amerika te vliegen.

Het vliegtuig heeft twee zitplaatsen: voor de piloot en een meevlieger. Om de beurt maken Hans en ik de vliegrit van Zell am See naar het Rauriserdal en terug. De tranen schieten in mijn ogen bij het opstijgen. Wat een beleving en wat bijzonder dat Jeroen dit voor ons doet.

Jeroen, nogmaals ontzettend bedankt! Het is voor ons beide een fantastische ervaring. Tot in de zomer!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk