Carnavalsweek vol herinneringen

Over afgelopen week hoef ik niet zoveel te schrijven: de gasten kunnen het nog mooier verwoorden!

“We keken erg uit naar deze “wintersportvakantie en het verblijf in de Berghut, maar dat het zo’n bijzondere week zou worden, hadden we niet verwacht. Jullie hebben een fantastisch concept neergezet maar vooral jullie warmte, interesse, betrokkenheid, passie, gastvrijheid maakt van de Berghut een unieke plek met geweldige Huttenwaarden. Waanzinnig bedankt voor al jullie goede zorgen en de onvergetelijke en inspirerende vakantie.” [Reinier & José]

“We hebben het echt heerlijk gehad. Een fijne plek met fijne mensen. Gek he hoe snel een groep onbekenden zich bindt? Heel bijzondere gewaarwording. Evi heeft het ook heerlijk gehad. Ik vroeg haar wat ze het leukste en stomste vond van de vakantie. “Ik vond niets stom mama, en het allerleukste vond ik met de slee op de stoeltjeslift”. Nogmaals bedankt voor jullie tomeloze inzet, enthousiasme en gezelligheid.” [Susanne & Perry]

“Nogmaals bedankt voor de topweek! Wij hebben genoten.  Bedankt voor de herinneringen…..wij kunnen er even op teren.” [Petra en Patrick]

Superbedankt allemaal voor deze bijzondere week!

[Je kunt  meer reacties lezen in ons digitale gastenboek en op zoover.nl]

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk