de Berghut in Intermediair…

Het staat me nog goed bij. Elke week lagen er bladen als Intermediair, Carp en VolkskrantBanen op de deurmat. Ik wilde ze allemaal lezen. In plaats daarvan verscheen er in de loop van de tijd een grote stapel naast de bank. Ze staarden me allemaal aan en de frustratie werd alleen maar groter.

Nu we in Oostenrijk wonen, krijg ik alleen nog maar de digitale versies van de betreffende nieuwsbrieven. Rechtstreeks in mijn nieuwsbrieven-map;  ik lees ze alsnog niet. Wat een last minder! En als er iets interessants in staat, attendeert iemand me er wel op. Zoals vandaag: Irene, Rebecca, Karianne, Bram en…

In het Intermediair-artikel over de ‘onzin van passie’ – zullen we maar zeggen 😉 – gaat de hele inleiding over de PassiePraktijk en de Berghut! Wel apart dat ik de auteur zelf niet eens heb gesproken… Hans komt op hoge poten naar me toe. Ik heb het zelf nog niet gelezen. Ik bereid me voor op het ergste.

Ik sta versteld van mezelf hoe weinig het me doet als ik het lees.  Ik ga me beraden op een treffende reactie. Eerst nog even een huttekamermuur verven, voordat morgen de nieuwe gasten voor de drukke carnavalsweek weer gezellig in de Stube zitten.

Na een paar keer ‘rollen’ weet ik het: we nodigen Daphne van Paassen, de auteur en chef redactie, in de Berghut uit voor een inspirerend gesprek! Zal ze het aanbod aannemen…?

Lees hier het artikel in Intermediair.
En mijn reactie onder het artikel.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk