Onverwacht bezoek…

Een paar weken geleden krijgen we een telefoontje van ene Ankie: ze wil onze aanbieding boeken voor 10 personen. Op het reserveringsformulier zie ik dat ze uit Westerhoven komen. “Dat is toevallig”, denk ik. Daar komt Hans zijn vader namelijk ook vandaan. Ik vraag Ankie of ze Hans en Truus kennen. Ja, ze kennen hen wel. We vragen Truus en Hans ook of ze ene Ankie kennen. “O ja, dat is een hele hechte club en ze houden wel van een drankje.”

Ik vraag hen over de mail ze even willen bellen als ze er bijna zijn, dan kunnen we daar met eten rekening mee houden. Ze zeggen hier zondagavond tussen 19.00 en 20.00 uur te zijn. Als Hans en ik rond 17.30 uur de kinderen eten geven, zegt Arjan dat de Brabantse gasten er zijn. Vanuit de eetkeuken zie ik Truus staan. Truus? Ik loop met Ibon naar de Stube. Hans, Frits, nog meer bekenden gezichten? De vaste vriendenclub van Hans zijn vader en Truus is gekomen. Wat leuk! Wat een verrassing!

En een paar mimuten na hen vallen de Sneeuwhelden binnen, skivrienden van Hans die een nachtje komen logeren. Ze skiën de afgelopen 3 dagen in Zell am See en Kaprun. Hans gaat er vrijdag even naar toe. Ze komen nu een avond en nacht aan de Berghut proeven. Ze lijken onder de indruk. Het wordt vanavond nog een hele opgave voor Hans om zijn aandacht te verdelen…

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk