Met de Berghut 2010 in

Oud & nieuw vieren in de Berghut: ook dat is weer een nieuwe beleving. In de loop van de week zit onze Stammtisch in de Stube weer gezellig vol met verschillende families die elkaar voorheen niet kenden. Heel bijzonder en gezellig. Eén van onze gasten zegt bij haar vertrek: ‘Heel leuk om te merken hoe je in een week contact met elkaar krijgt en met toch min of meer bekenden oud & nieuw viert.’

Een foto-impressie van de eerste oud & nieuw in de Berghut, waarbij één van de gasten helpt met het bakken van oliebollen, de muziekquiz van Arjan een groot succes is en de champagnekurken en het vuurwerk door de lucht vliegen.


Rondom oud & nieuw kijken Hans en ik altijd terug naar een paar bijzondere momenten in het afgelopen jaar. We kijken elkaar aan en weten dit jaar niet zo goed wat we moeten zeggen. Het zijn er zoveel… Het is alsof we in één jaar terugkijken op vijf jaar. Wat een veranderingen.

En nu we na de oud & nieuw-week even geen gasten hebben, voel je hoeveel het inderdaad allemaal is. We willen nog steeds veel, maar het hoeft nu even niet. Vanmiddag ben ik even naar de skipiste geweest om sleetje te rijden met Ibon. Dikke pret. Heerlijk om te zien. En daarvoor zijn we tenslotte ook in de bergen.

Lieve gasten, bedankt voor twee mooie, leerzame en gezellige eerste weken!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk