Co-WorkingWoche in de Berghut [9-16 januari]

Let’s CoWork in the SNOW!

Inspiratie delen in de gezellige Stube, een paar uur skiën, [sneeuwschoen]wandelen, langlaufen, relaxen op het terras, meekoken, houthakken, sneeuwpoppen maken…. Niets moet, alles mag tijdens

de CoWorkingWoche
van zaterdag 9 tot en met zaterdag 16 januari 2010
in de Berghut in Oostenrijk


CoWorking
Coworking is een netwerk van – vaak – zelfstandig ondernemers die geïnteresseerd zijn in het delen van een kantoor en daarmee ook kennis. Begin januari vind je dit kantoor in Oostenrijk, middenin de bergen! In de Berghut kun je ook werken en staat inspiratie en kennis delen hoog in het vaandel.  Er is plek voor maximaal 30 mensen.

Je verblijf
De Berghut heeft 10 sfeervolle huttekamers met in totaal rond de 30 slaapplaatsen. Iedere kamer heeft eigen sanitair [douche/toilet] en balkon. In de hele Berghut is wireless-netwerk, dus er kan overal ’gewerkt’ worden. Het eten – biologisch en uit de regio – wordt verzorgd door het Berghutteam. Er is een Stube met gezelligheid en waar gegeten kan worden én een workshopruimte.

Bijdrage
Je betaalt voor deze week slechts 190 euro, voor overnachting, ontbijt en avondeten. Andere consumpties zijn voor eigen rekening. We bekijken ter plekke wat we met de lunch doen. Daarnaast kun je zelf bepalen wat je aanvullende bijdrage – bijvoorbeeld in de vorm van hulp, een boek voor in de boekenkast of een financieel – is.
Je kunt natuurlijk ook een paar dagen komen!

Vervoer
Je kunt op verschillende manieren naar de Berghut komen:  gezellig samen met de auto [1000 kilometer rijden vanaf Utrecht], relatief voordelig en snel met het vliegtuig of relaxed met de trein [eindstation: Taxenbach; 15 minuten van Rauris [hispeed.nl, db.de of oebb.at].

Jawohl, ich komme!
Wil je CoWorken in de Berghut? Super! Mail ons even en dan laten we weten hoe en wat verder: deberghut@gmail.com

Warme groet van het Berghutteam

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk