Weekend vol klusstudenten in de Berghut

Als je ‘t niet vraagt, weet je het niet. Onder dat mom gooit Hans twee maanden geleden bij zijn oud-studentenvereniging Unitas in Utrecht een balletje op: zijn er niet een paar leden die een weekend willen komen klussen in Oostenrijk? Afgelopen vrijdagnacht staan er 6 studenten voor de deur.

Zaterdagmorgen zien we zes bleke hoofdjes aan het ontbijt zitten. Ze hebben 4 uur geslapen en zitten toch netjes om 9.00 klaar. Bikkels.  ‘We rijden maandagavond weer terug; we hebben dinsdagmorgen college.’ We merken dat we een dagje ouder worden… Dat het bikkels zijn, hebben we afgelopen dagen ook ervaren. Ze hebben veel werk verzet: onder andere een flink aantal kleine afwerkklussen en een hoop werk voor de bedden en commodekastjes in de kamers, die we zelf maken.

Superbedankt, mannen!

Meer foto’s volgen snel.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk