Huttesloffentest

De Berghut krijgt de gezellige sfeer en veel gebruiken van een traditionele, met het comfort van nu. In authentieke berghutten krijgen alle gasten bijvoorbeeld huttensloffen: sloffen waar je in de hut op loopt [en waar als je voorgangers ook op gelopen hebben…]. Dit voorkomt geluidsoverlast en onnodige vieze vloeren van in- en uitkomende ski- en wandelschoenen.

In onze Berghut draag je ook ware huttesloffen, maar dan met meer comfort: je krijgt eigen sloffen – zonder eerder leven – en je mag ze nog houden ook. Herkenbaar Berghut natuurlijk.

De afgelopen tijd hebben we huttesloffen getest. Zitten ze lekker? Zijn ze ‘Berghutstijl’? Zijn ze betaalbaar?

huttesloffen test de Berghut Rauris Oostenrijk bergwandelen
De sloffen die ik vorige winter in een set van 5 bij de Blokker kocht, lieten me niet los. Die moesten er komen. Petra heeft in september uren op internet gespeurd en we hebben ze gevonden. Deze week hebben we de samples ontvangen en we zijn er helemaal blij mee. Hoe ze eruit zien, houden we nog even geheim. Hopelijk zijn ze er voor het Berghut ProefWeekend…

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk