Genieten van lekker eten

zonneterras de Berghut pension Rauris wintersport lekker eten
Het is echt geweldig hoe Irene het eten verzorgd. We hebben bijna iedere dag zelfgebakken brood en we proeven elke avond potentiële Berghutgerechten. We hebben inmiddels geconcludeerd: het eten is goed, lekker en gezond. Helemaal Berghutwaardig. De uitdaging zit ‘m vooral in de hoeveelheden waarvoor ze het komend seizoen gaat koken. Daar gaan we de komende tijd aan werken.

We hebben een flinke appeloogst van de twee appelbomen in onze tuin. In fasen maakt Irene appelmoes en appelcompot van de appels. Ze is ook een ster in het maken lekker restjesgerechten. Zo aten we onlangs hartige wentelteefjes van oud brood. Mmmm!

wentelteefjes de Berghut Rauris Oostenrijk wintersport

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk