de Berghut in glossy

“In economisch onzekere tijden kiezen veel mensen voor ‘blijven zitten waar je zit en verroer je niet’. Sommige vrouwen doen het echter helemaal anders. Zij laten zich niet leiden door angst voor het onbekende, maar gaan het avontuur aan. Vanuit hun kracht.”

Dit is de intro van een artikel in het nieuwste nummer van V-style waar ook de Berghut en de PassiePraktijk aan bod komen. Deze V-style 2 is de vakglossy van het netwerk voor vrouwen in marketing en communicatie VMC. Ik ben zelf jarenlang actief geweest binnen het netwerk en inmiddels hebben ze een erg mooi blad.

Ook Irene staat ook in V-style 2, met een artikel over Slow Food en haar sabbatical. Toen het nummer in de maak was, wisten we nog niet hoe alles zo mooi bij elkaar zo komen: Irene als kok in de Berghut. Net voor het nummer gedrukt werd, kon deze mooie ‘toevalligheid’ nog meegenomen worden. Vanaf morgen verblijft Irene bij ons in de Berghut.

artikel V-style de Berghut pension Rauris Oostenrijk marketing communicatie

 

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk