Oeps, de handrem…

Vanavond na het eten speel ik nog even met de kinderen. Hans doet de afwas. Dan komt hij binnen: “De auto staat in het weiland. Had je de handrem er vanmiddag wel op gezet?” Wat?? Hij zal het toch niet verzinnen…

En ja, hoor. Hij staat niet meer voor de deur, maar in de verte in het weiland van onze buurman de boer! Eh ja, hihihi…. Ohh nee, misschien is-ie wel stuk… Nee, hè… Hij heeft een flinke hobbel naar beneden het weiland in genomen en een hek van prikkeldaad meegetrokken met paal… De boer kan er gelukkig ook om lachen [die rare Hollanders ;-)]. Hij komt morgenochtend even helpen de auto terug te halen.

Hij start nog wel. Gelukkig. Hij heeft een paar flinke krassen van achter. Vanaf nu is het een verhaal waar we alleen maar om kunnen lachen en waar we onze gasten voor zullen waarschuwen!

handrem auto bergen de Berghut Oostenrijk Rauris
handrem auto bergen de Berghut Oostenrijk Rauris
handrem auto bergen de Berghut Oostenrijk Rauris
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk