Witte nummerplaten

We hebben ‘m eindelijk: de witte nummerplaat! Het is maar een stukje metaal, maar het heeft voor ons toch wel de lading dat we echt niet meer in Nederland zijn.

Auto invoeren Oostenrijk de Berghut Rauris

Het invoeren van je auto is nog een heel proces. Binnenkort zullen we de stappen rondom de invoering van een auto in dit bericht opnemen, ter informatie voor Oostenrijkemigranten in spé. Net voordat we vorige week dinsdag een korte trip naar Nederland hebben gepland, krijgen we dan onze nieuwe nummerplaten en is onze auto hier verzekerd. Eigenlijk hadden we gepland een paar dagen eerder te vertrekken, maar de invoering – en daarmee de verzekering – was nog niet rond en onze auto was tot 1 oktober via Nederland verzekerd…

Na een paar dagen voornamelijk familiebezoek in Nederland en heerlijk verzorgd te zijn, komen we afgelopen zondagnacht weer ‘thuis’. Met een afgeladen auto met zo’n 200 handdoeken, typisch Nederlandse dingen en woonshoppings. Ibon vermaakt zich de hele maandag met de handdoeken!

auto invoeren Oostenrijk de Berghut Rauris handdoeken
Veel tijd om te acclimatiseren hebben we niet: de ‘drie klusmannen’ liggen al te slapen in de Berghut als we arriveren. En wat wordt het weer mooi… Binnenkort weer foto’s.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk