11 september: draadloos netwerk in de Berghut!

De Berghut heeft vanaf nu wireless netwerk! Dat betekent dat je in het hele pand draadloos kunt internetten. Onmisbaar voor mensen die hier in de toekomst willen komen werken of even hun mail willen checken. Arjen heeft het netwerk de laatste dagen aangelegd. Hij is bergliefhebber en wandelende ict-encyclopedie. Frits en Hans sr. hadden begin augustus al 70 meter kabel door het huis getrokken, dus dat versnelde het proces!

Daarnaast komt er een webcam op de eerste verdieping van de Berghut. Deze hangt richting het dal zodat je altijd kunt zien wat voor weer het hier is. Hans en Arjen hebben het ook uitgebreid gehad over de muziektoevoer in de Stube en een multimediaplek in de speelruimte.  Arjen komt nog een keertje terug om ook deze dingen in orde te maken. Super.

Heel erg bedankt, Arjen!

draadloos netwerk collage de Berghut Rauris Oostenrijk wintersport werkplek zelfstandig onderneming coworking
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk