Hoe gaat het met de boekingen?

Het is heerlijk wonen tussen de bergen. We hebben een hele fijne eigen woning. Vandaag hadden we weer uitzicht op besneeuwde bergen. Echt fantastisch. Maar op een gegeven moment moet er wel geld binnenkomen, anders is het snel afgelopen…

Goed nieuws: er komen deze winter in ieder geval al 16 gezinnen naar de Berghut! Meteen nadat de Berghut op marktplaats.nl stond, kwamen ook hier reacties binnen. We staan inmiddels ook op vakantiebijnederlandersinoostenrijk.nl en nltraveller.nl (hier komt nog een foto en een uitgebreid profiel van de Berghut op te staan.)

We krijgen erg leuke reacties. `Wat een mooie site, ik word er helemaal enthousiast van!` En mensen die al geboekt hebben, kijken ernaar uit om naar de Berghut te komen.

Tijdens de kerst komen Tineke, mijn zus, met haar gezin en inmiddels vier andere gezinnen uit dezelfde vrienden- en kennissenkring. Eén van de gezinnen slaapt op de Matratzenlager. Ze volgen de bouw van hun 6-persoonsstapelbed op de voet!

Helaas was voor een geïnteresseerde met 4 gezinnen niet voldoende plek meer in de Berghut in de voorjaarsvakantie. `Ik heb de andere gezinnen verwezen naar jouw site en iedereen was erg enthousiast, dus als het mag komen we tijdens de wintersport graag bij jullie kijken om dan misschien te boeken voor het volgend jaar.`

Voor de oud&nieuw week zijn afgelopen week 3 bevriende gezinnen geïnteresseerd. Donderdag komt een Nederlands stel even in de Berghut kijken. Ze hebben in de buurt een vakantiewoning en zeggen via kennissen over de Berghut gehoord te hebben. Na een kleine rondleiding vertelt de man dat hun dochter met oud&nieuw interesse heeft. Ze kwamen dus even polshoogte nemen of het wel wat was :-).

    En vorige week zijn hier de ouders van Inge die hier vroerg jarenlang vakantie met elkaar hebben gevierd. Ze komen nog elk jaar in Rauris en hebben samen met ons hun herinneringen opgehaald. `Dit is misschien wel het plekje  met het mooiste uitzicht in het dal.´ Het zal je maar gezegd worden!

    de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk