Kleine blogpauze

We zijn niet op vakantie, hoor. In tegendeel! We zijn zo druk, dat het even niet lukt om het blog te vullen :-). Ik [Nel] ben de laatste avonden weer druk geweest met het boekingsproces en dat staat nu aardig op de rit. Voor de voorjaarsvakantie zijn inmiddels 8 van de 10 kamers geboekt!

Daarnaast hebben we de website op diverse plekken aangepast: de gegevens die we wilde weten, pasten niet meer in het invulformulier op de site, dus nu mailen we mensen die willen boeken een reserveringsformulier. Daarnaast hebben we een document gemaakt, speciaal voor gezinnen die naar de Berghut willen komen. Deze staat inmiddels ook op de website.

Binnenkort staan er weer foto’s van de verbouwing op het blog, inclusief foto’s van de stube die inmiddels een betegelde vloer heeft! 🙂

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk