18 augustus: grote emailblunder!!!

Er komen nog wat achterstallige blogberichten aan, maar zo af en toe komt er iets tussendoor wat zóóóó dom is, dat het ‘t vermelden heel snel waard is 😉

Vanavond stuur ik een mail naar iemand die geïnteresseerd is in het boeken van de Berghut in de voorjaarsvakantie. We willen de mail ook zelf bewaren. Dus je kunt je verstuurde mail uit de ‘send items’ halen of een cc naar jezelf sturen [of een bcc]. Dus ik dacht een bbc naar ons berghutadres gestuurd te hebben. Een paar minuten later stroomt mijn mailboxvol met foutmeldingen en afwezigheidsboodschappen…

Ik blijk de gehele groep genaamd ‘de Berghut”, die we aan het maken zijn voor onze eerste ‘Berichten uit de Berghut ‘, gemaild te hebben. Het zweet breekt me uit…. De eerste reacties van mensen komen binnen: “Ik geloof niet dat deze mail voor mij bestemd was.” Nee, je hebt helemaal gelijk…. Anderen schrijven dat ze meteen helemaal in bergsferen komen, ha ha ha!

Snel typ ik een sorry-mail naar iedereen die de mail per ongeluk heeft ontvangen. Ik heb nog maar net op de verzendknop gedrukt of ik krijg een foutmelding met heel veel mailadressen erin… En nog een keer…. Ik weet dus helemaal niet of mensen mijn excuusmail wel hebben ontvangen!

Het is hier al warm in de serre waar onze computers staan, maar nu is het kwik toch wel tot 50 graden gestegen… Als mensen maar niet naar die persoon gaan mailen waar de mail voor bedoeld was!

Flinke beginnersfout… Sorry allemaal!

Maar het huis wordt wel heel mooi, hoor! 🙂

NB: ook de persoon aan wie het bericht alleen bestemd was, heb ik een excuusmail gestuurd, met de titel ‘excuus’. Ik vond het ook zo vervelend voor haar! Na haar leuke reactie die ik net ontvang, kan rustig gaan slapen: “O dat geeft niet hoor. Ik schrok al bij het lezen van het onderwerp van deze mail excuus, ik dacht zou ze toch geen plaats hebben voor ons?? Wij worden namelijk steeds enthousiaster na het lezen van de website en hebben erg veel zin om naar jullie toe te komen.”

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk