4 augustus: naar de Kitzlochklamm

Deze dagen hebben we familie op bezoek: twee van mijn zussen met mannen en kids staan een paar dagen op de camping. Gezellig! Maandag zijn zwager Wim en neef Menno jarig en dat vieren we met een zeer knusse kaasfondue aan onze keukentafel :-).

kaasfondue de Berghut Rauris Oostenrijk

Na een paar weken met veel mooi en warm weer, is het nu even wat minder weer. Perfect om naar de Kitzlochklamm in Taxenbach te gaan: een mooie waterval en kloof, niet ver van de Berghut. We nemen in totaal zo’n 500 treden omhoog en Ibon loopt ze allemaal! De klamm is schitterend, een echte aanrader voor onze gasten.

Kitzlochklamm Ibon de Berghut Rauris Oostenrijk

Kitzlochklamm de Berghut Rauris Oostenrijk
Woensdagavond barbecueën we gezellig op de camping. Helaas kunnen we het niet al te laat maken. Voor de kids, maar ook omdat we een belangrijke telefoonafspraak hebben…

Wat zijn de dagen omgevlogen. Ik heb het idee dat ik mijn zussen veel te weinig heb gesproken. Als we ze donderdag uitzwaaien, pink ik even een traantje weg.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk