eerste weekend augustus: Build your own room!

Dit weekend hadden we gepland twee kamers af te hebben. Om twee redenen: om foto’s te kunnen maken voor de website en om er dit weekend vrienden en familie in te laten verblijven. Het is helaas niet gelukt… Het mooie is wel dat we hierdoor een nieuw concept hebben bedacht: build your own room :-).

Als Letty en Jeroen donderdagavond na een vermoeiende reis aankomen en hapje hebben gegeten, komen ze na een rondleiding in het huis op hun ‘familiehuttenkamer’. De kamer is casco opgeknapt en verder nog leeg… [Net voor hun komst legt Hans de laatste vloerdelen in de ouderkamer; in de kinderkamer moet het nog worden gelegd]. Om te kunnen slapen, moeten ze nog wel even hun bed in elkaar zetten. [Ik had het graag anders gezien, maar we kunnen de lol er wel van inzien. Letty en Jeroen hopelijk ook… ;-)]

Ze komen drie dagen: daarvan willen ze 1 dag graag op pad en twee dagen helpen. En dat nadat ze net 5 jaar aan hun eigen huis hebben geklust… Hun missie voor de komende dagen wordt: ‘hun’ hutenkamer afmaken. En dat is goed gelukt! Ontzettend bedankt voor jullie klussen en gezelligheid.Letty en Jeroen collage de Berghut Rauris Oostenrijk

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk