Laatste week juli: Update verbouwing

Er is deze week weer heel wat verbouwd! De mannen zijn grotendeels verdergegaan met de klus van twee weken geleden. Een update.

De Stube is inmiddels stucklaar! Na het uitbouwen van de Stube zijn alle leidingen die in de weg zaten, verplaatst en weggewerkt en er is een stalen balk geplaatst.

Stube de Berghut Rauris Oostenrijk families

Op verschillende plekken in het huis zijn flink wat extra stopcontacten geplaatst. Daarvoor moest Frits zich wel even in de claustrofobische kruipruimte proppen!Frits electra de Berghut Rauris Oostenrijk

De tussendeuren tussen 2×2 kamers zijn geplaatst. Hiermee hebben twee extra familiekamers [2×2 geschakelde kamers] gecreëerd, maar kunnen ze ook afzonderlijk worden ‘verhuurd’.Tussendeur de Berghut Rauris Oostenrijk families

Ondertussen komt er weinig terecht van het middagdutje van de mannen; Ibon vindt het veel te gezellig!middagdutje de Berghut Rauris Oostenrijk kinderen

Het [schuif]luik tussen de keuken en de Stube is klaar. Alsof het er altijd al heeft gezeten!keukenluik de Berghut Rauris Oostenrijk

Daarnaast hebben we inmiddels buitenverlichting, is de verzakte voormalige hoofdentree hersteld en hebben Frits en Hans een kabel van 80 meter [!] door het huis gelegd ter voorbereiding van het wireless netwerk.

En: er is en wordt volop gewerkt aan de badkamers: demonteren, handtoiletten plaatsen, onderdelen schoonmaken voor hergebruik, tegelen door onze gouden lokale klusman [en berggids en berggids en nog veel meer] Sepp en… inrichten! Letty en Jeroen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de eerste badkamer die klaar is. Daarover in het volgende bericht meer. De badkamer van oud naar nieuw:sanitair de Berghut Rauris OostenrijkSanitair de Berghut Rauris Oostenrijk

Daar moet op gedronken worden 🙂klussen de Berghut Rauris groepsaccomodatie Oostenrijk

De mannen zijn van plan eind september weer te komen. Niet te geloven….

Mannen, echt fantastisch wat jullie weer hebben gedaan. Enorm bedankt!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk