De afgelopen dagen

De tijd vliegt. Elke dag bloggen lukt niet! Daar hebben we twitter voor. En dat lukt niet eens heel consequent… En kort update:

Inmiddels zijn Helmi, Kees en kids langsgeweest [zus van Nel]. Ze komen al jaren in Oostenrijk. Ze verblijven een dal verderop en komen volgende week een paar dagen op de camping in Rauris staan. Kees en Menno komen fietsend over de berg vanuit het Gasteinertal! De groep eters wordt steeds groter. Naast klussen leren we ook al een beetje het pension te runnen :-).

bezoek de Bergut Rauris Oostenrijk familie
Vrijdag gaan Kees, Menno en Erik met ons mee naar de Baumax. Ze hebben een bestelbus, dus dat is handig laden. En voor hen is het een soort uitje: ze gaan er elk jaar naartoe als ze in Oostenrijk zijn. Hans heeft namens zijn vader en de mannen een flinke boodschappenlijst. Ze komen namelijk binnenkort weer een paar dagenk lussen. De kids zijn ondertussen in goede handen bij Lisa.

kids de Berghut Rauris Oostenrijk vakantie kinderen
‘s Avonds krijgen we spontaan bezoek van Cor. Hij is in de buurt met vrouw en kinderen. Ruim een jaar geleden laat hij ons dit huis zien. en hij is nieuwsgierig!

Zaterdagochtend leert Hans van onze klusjesman de voegen in de badkamer ‘inwassen’ [de wanden van de eerste twee badkamers zijn betegeld]. Eigenlijk gaat het tegen ons principe in van ‘weekend vieren’, zolang het nog kan. Maar goed, dat wordt voor mij ‘s middags gecompenseerd door een familiebezoek aan de IKEA :-).

En ‘s avonds lig ik om 21.00 uur te slapen. De gebroken nachten met een onrustige Tobi breken me even op. En we hebben weer een intensieve week voor de boeg…

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk