22 juli: terug in de tijd

Vandaag lijkt het wel alsof ik 20 jaar terug in de tijd leef. Als ik vroeger in de zomer op vrijdag uit school kwam, maaide ik thuis altijd het gras. Walkman op en onder het maaien de hele top 40 luisteren. Dingen mooi maken is een passie van me, dus ook grasmaaien vind ik leuk: heerlijk zo’n gemaaid gazon! [Ja, de maaier doet het weer :-)]

gras maaien de Berghut pension Oostenrijk Rauris
Nog even een boom snoeien, zodat er nog iets langer zon op het terras is. Ibon helpt mee.

gras maaien de Berghut pension Oostenrijk Rauris

Ik ben niet de enige die vandaag het gras maait. De boeren in het dal zijn volop in de weer. Ook dit brengt het gevoel van vroeger terug! Deze dagen meten we meer dan 30 graden, dus ze nemen het ervan. Vanuit de zijkant van de tuin kijkt Ibon zijn ogen uit. “Wat doet de traktor daar, Ibon?” Ibon: “Toren bouwen!”

gras maaien de Berghut pension Oostenrijk Rauris
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk