20 en 21 juli: het opbouwen is begonnen!

Maandagavond worden de tegels voor de vloeren op de benedenverdieping en het sanitair van de kamers gebracht. Ibon kijkt zijn ogen uit!

Tegels levering de Berghut Rauris Oostenrijk pension
Tegels levering Ibon de Berghut Rauris Oostenrijk pension
Hans is de badkamers aan het demonteren, zodat ze vervolgens weer kunnen worden opgebouwd. De installateur is begonnen met het plaatsen van de hangtoiletten en de tegelzetter is gestart met de eerste badkamer. De huidige tegels zitten er op zich goed in, maar zijn aan de truttige kant.

demonteren toiletten de Berghut Rauris Oostenrijk pension

hangende toiletten de Berghut Rauris Oostenrijk pension
badkamer betegelen de Berghut Rauris Oostenrijk pension

En ik ben zelf begonnen met het verfen van de twee modelkamers, waarvan de hopen dat ze eind volgende week beslaapbaar zijn: gerverfd en met een andere vloer. Gordijnen in stijl en de bedden en commode-achtige units worden de komende maanden gemaakt. Er gebeurt veel en er is ook nog een hoop te doen!

verfen de Berghut Rauris Oostenrijk pension
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk