19 juli: oud-studiegenote op bezoek

Een week geleden krijg ik een mail van een oud-studiegenote van me, Mariken. Ze gaat een week naar Oostenrijk, niet ver hier vandaan en wil graag even langskomen. Via een wederzijdse vriendin van ons heeft ze over onze plannen gehoord.

Vandaag is ze langsgeweest, met haar vriend en vrienden waarmee ze op vakantie zijn. Het was heel gezellig!

PS: Ze kwam overigens op een bijzondere manier aan ons mailadres… Haar vriend Menno vertelt aan een collega dat hij naar Oostenrijk op vakantie gaat. De betreffende collega kent Oostenrijk niet, maar sinds kort kent hij 1 plaatsje. “Rauris?”, zegt hij. Menno: “Nee, maar wel dichtbij.” De collega vertelt dat de oud-bewoners van zijn nieuwe huis in Utrecht naar Rauris zijn verhuisd. Laten wij dat nou toevallig zijn…

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk