16 juli: aupair Lisa arriveert

Vandaag komt Lisa. Deze week is het er niet eerder van gekomen, dus vanmorgen maak ik haar riante kamer schoon. Ik heb overal in het pension roze-wit geblokte spullen gevonden, dus samen met mijn roze hebbedingen maken we we er een vrolijke kamer van!

Ik haal Lisa op van het station van Taxenbach, een kwartiertje hier vandaan. Met koffer én snowboard staat ze op me te wachten. Ze is snowboardfreak en hoopt vast een paar keer op de gletsjer van Kaprun te kunnen boarden. Ze ziet er nog fris uit na een nacht van 3 uur slaap.

Het is wel een vuurdoop voor haar, want de drie mannen zijn er nog en het huis ziet er binnen voor het oog vooral brokkelig en stoffig uit! Ibon lijkt nog te weten wie Lisa is [ze is in Nederland een keer langsgeweest] en hij lijkt al snel vertrouwd met haar. Heel lief om te zien. Dat gaat helemaal goedkomen!

aupair de Berghut Rauris Oostenrijk kids vakantie
de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk