We kunnen weer internetten en mailen!

We kunnen weer internetten en mailen! Binnen een week nadat we internet hebben aangevraagd, zijn we weer online.

Afgelopen maandag komt er een vriendelijke meneer van de kabelmaatschappij kijken. Om internet in de serre te hebben – onze werkplek – zouden we een kabel van 50 meter moeten aanleggen: van de serre naar de kelder. En dan ben je niet meer een paar meter klaar…

Mijn moeder en Jan die deze week op de camping in Rauris staan, willen graag wat klusjes doen. Mams gaat uiteraard in de tuin aan het werk en Jan stort zich dinsdag op het leggen van de kabel. Een halve dag, 50 meter kabel en 200 kabelspijkertjes verder, is de toegang tot kabelinternet weer een stap dichterbij gekomen.

Jan internetkabel de Berghut Rauris Oostenrijk bergwandelen
Onaangekondigd – maar zeer gewenst – staat woensdagmorgen een wederom vriendelijke monteur van het kabelbedrijf voor de deur. En aan het einde van de ochtend hebben we internet! Ook nu weer hebben we gemerkt: we kunnen geen dag zonder.

Jan, bedankt!

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen [kids 5-12 jaar] in Oostenrijk