3 juli: De privewoning is zo goed als klaar!

Daar zijn we eindelijk weer! We hebben nog geen internetaansluiting, dus bloggen ging niet meer helaas…. Dus we maken even een sprong: de eigenaarswoning is klaar!!

Er zijn flink wat uurtjes in gaan zitten. Je kent het wel. Muren die toch twee keer gelatext willen worden, kleuren die niet helemaal lekker opdrogen, houten plafond die geen vriendjes willen worden met verf enzo. En een ochtendtrip naar de IKEA werd een hele dag [1,5 uur rijden enkele reis]. Maar het is gelukt!

Het huis heeft nog een ziel, zoals Hans dat mooi verwoordde. De meubels staan er; de decoratie volgt en persoonlijke spullen. Want: gister was het tijd; tijd om naar Nl te gaan om de jongens te halen. Zo fijn om ze weer te zien.

Morgenmiddag vertrekken we dan echt naar Oostenrijk, met de kids. Mijn moeder en Jan komen morgen ook een week naar Rauris; ze gaan op de camping in de buurt staan. Heel gezellig. Benieuwd wat ze ervan vinden. Hans zijn vader met een paar van zijn vrienden komen de week erna. Gezellige boel, dus.

Wij gaan ervoor!

We melden ons weer als we ergens een internetcompu hebben en tijd vinden 🙂

Heb je onze website al gezien?
www.deberghut.com

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk