25 juni: Goede reis naar Oostenrijk

Ondanks dat onze inboedel al twee weken in Oostenrijk staat, vertrekken we woensdagavond toch nog met een volle aanhanger en bepakte achterbank naar Westerhoven om daar een nachtje bij Hans zijn vader en Truus te verblijven. 

 inpakken Hans en Nel de Berghut Rauris Oostenrijk groepsaccomodatie

Ibon en Tobi logeren er de komende week. Nijn is ook mee!

 Nijnthe Hans en Nel de Berghut Rauris Oostenrijk wandelvakantie

Donderdag rond het middaguur zwaaien we Ibon, Tobi, opa Hans, Oma Truus en oma Frans uit. Tot volgende week!

Ik vertrek Hans en Nel de Berghut Oostenrijk Rauris mountainbiken

Na weer een aantal drukke dagen is de lange autorit een soort rustmoment. Filosiferen over onze keuze [Hans: “Of dit het goede is, weet ik niet, maar we doen het wel gewoon!”], terugkijken op de gezellige afgelopen tijd bij en met familie en de plannen voor de komende week doornemen. Daar gaan we dan…

Iets na 23.00 uur komen we bij het huis aan. Overstromingen in Oostenrijk. Zullen onze spullen die in de garage staan, nog wel droog zijn?Inderdaad, het is hier aardig nat. Frau Schott is zelf niet meer in het huis; ze heeft de steutel voor ons achtergelaten. De officiele overdracht is de volgende ochtend om 10.00 uur, maar voor ons voelt dit als het sleutelmoment!

Aangekomen in de Berghut Rauris Oostenrijk wintersport kinderopvang

We kunnen het niet laten om een rondje huis te doen. Het is nu gewoon van ons! We kunnen helemaal onze eigen gang gaan. Deze week gaan we onze ‘eigenaarswoning’ opknappen, zodat de kids over een week meteen een eigen plek hebben. Ze gaan op 1 kamer slapen; we zijn benieuwd…

Voordat we gaan slapen, belt Hans zijn vader nog even. En wat horen we: lieve kleine Tobi is zelf in de box gaan staan! We zullen nog een weekje moeten wachten om dat zelf te kunnen zien. Ach, je kunt niet alles hebben.

de Berghut - dé vakantieplek voor gezinnen in Oostenrijk